Tämä paikka on oikeesti Kiinan Havaji! Kuumaa, kosteaa, vihreää ja aivan uskomattomia öttimöntiäisiä! Meidän kattoparvekkeella juttelin eilen sisiliskon kans, ja rantakävelyllä tapasinäskettäin meduusan (hirmu iso valkoinen lölliäinen), joka oli joutunut rannalle aallon mukana ja kuollut. Ranta myös kuhisi rapuja. Hirmu isot palmut ja muut puut, joissa on kauniita kukkia, ovat myös aika hienoja. Tänään käväistiin Sanyan keskustassa ja se ei kyllä lumonnut millään tavalla. Vähän niin kuin Zhouppari Shanghaissa.

Koskenlaskuun lähdettiin kokoonpanolla Suvi, Sonja, Ansku, Jatta, Michael (irkku) ja kolme suomalaista poikaa. Jännitti aivan älyttömästi. Zhef ajoi ihan hullua vauhtia pienellä mutkaisella tiellä. Matka kesti 2-3h suuntaansa. Ikkunasta näkyi muun muassa vuoria, riisi-, kookos-, pippuri- ja ananasviljelmiä. Paikanpäällä oli pikkanen pettymys kun meitä odotti tyyni virta ja banaanivene, jossa oli moottori. Ainoastaan muutaman kerran piti pitää kiinni, ettei tippunut kyydistä. Parasta reissussa oli ehdottomasti virrassa uiminen! Kaiken kaikkiaan reissu taistelee ykkössijasta Kiinan muurin kanssa.

Menoa meinää vähän hidastaa 6 päivää kestänyt ripuli ja vatsakrampit, mutta tänään aloitan hiilitabletit, niin eiköhän tästä parannuta ennen kotiin tuloa... Taitaa olla suolistotulehdus...  Äiti käski ottaa viinaa lääkkeeksi, niin ei kait sitä muu auta ku lähtee naapurin Rainbow baariin noutamaan lääke :)