Maanjaristyksesta tuli monta viestia ja onneksi se ei meita koskettanut. Ensimmaisen pahimman jaristyksen aikaan olimme Pekingin yojunassa. Tuti, Sini ja Jani olivat heranneet yolla ja miettineet, etta miksi on nain epatasaiset raiteet... Ehka vika oli vahan muuallakin kuin raiteissa. Mun unenlahjat kuitenkin kun tiedetaan, niin olen ollut tahan aikaan taysin tiedottomassa tilassa. Paivalla matkalla Jin Mao-torniin Janin ja Sinin aidilta tuli viesti tapahtuneesta (ennen sita ei tiedetty mitaan), ja siina luki lopuksi, etta korkeita rakennuksia on evakuoitu, muun muassa Jin Mao-torni, vaikka aiska ei tiennyt ollenkaan, etta me aiotaan kayda siella. Paastiin kuitenkin torniin ja ihailtiin sielta pimealla Shanghain valoja. Ei osaa kuvata milta se naytti! Aika mahtavaa!

Nyt ollaan Shanghaissa Blue mountain youth hostellissa ja on muuten tosi kiva paikka. Ainut miinus oli se, etta me laiskimukset ei jaksettu varata huonetta etukateen ja majapaikan etsiminen tuotti tuskaa. Taalta kuitenkin loytyi sangyt, kahdeksan hengen huoneessa. Toissa yo meni loistavasti, huoneessa oli kolme muuta, joista ei ollut mitaan vaivaa. Eilen joukkoon oli sitten eksynyt joku mies, jota vihasin koko yon. Ikina ennen en ole kuullut kenenkaan kuorsaavan niin kovaa ja hermoja raastavasti!

Tanaan jatan Tutin, Sinin ja Janin tanne ja jatkan Elsun, Niinan, Teijan, Suvin, Sonjan ja Anskun kans Sanyalle. Jannittaa lento nii, etta maha on iha sekaste eka kertaa koko reissun aikana :(

Toivottavasti netti toimii Sanyan hostellissakin, niin voin huomenna kirjoitella superhyper jannittavasta, extra mahtavasta, mieltsin kauniista Kiinan muurista ja muutenkin Pekingin reissusta, seka eilisista valmistujaisista ja toivottavasti hyvin sujuneesta lennosta...

Nyt lahen herattamaan Janin ja Tutin, ja me lahtaan sekkaan viela merimaailma ja ehka se joku ranskalainen kaupunginosa.

<3