Käytiin tänään Sinin, Elisan ja Tutin kans jalkahieronnassa. En osaa sanoin kuvailla miten ihana paikka oli!  Tosi siistiä, nättiä, hyvä tuoksu... Meidät ohjattiin huoneeseen, jossa oli neljä nojatuolia. Jokaiselle tarjoiltiin teetä, jotain hedelmäsoppaa, päärynä-omenaa paloina ja lämminpyyhekääre, joka oli vissiin tarkoitettu silmille. Seuraavaksi saatiin jokainen oma mies, jotka laittoi meidän jalat lämpimään veteen, jossa lillui joku yrttipussi. Seuraavaksi hierottiin hartiat. Käyttivät muuten myös jotain vyöhyketerapian tapaista painelua. Kävi kipeetä, mutta oli aivan mahtavaa! Seuraavaksi meidän jalat kuivattiin, voideltiin ja käärittiin pyyhkeeseen. Sitten jalka kerrallaan hierottiin jalkaterästä pohkeeseen. Jo sairaalassa kiinalaisille tyypilliseksi huomattu hakkaaminen tuntui kyllä epämiellyttävältä. Jalkoja paineltiin, vaivattiin, pyöriteltiin ja väänneltiin. Lopuksi sääriluuta yritettiin murskata vasaran avulla, mutta tää tuntui hyvälle ja tunnin käsittelyn jälkeen mietittiin vaan, että milloin tullaan uudelleen. Koko homman hinta 4,5 euroa...

Uutisia:

Kiinalaiset pissaa seisaaltaan reiän päällä. Siksi vessat on niin sottasia. (Todistettu tänään töissä).

Kiinalaisten vessojen huti menneet virtsalätäköt siivotaan roskiksesta otetuilla papereilla. (Todistettu tänään hienossa ostoskeskuksessa).

Kiinalaiset naiset saavat jäädä äitiyslomalle heti kun tietävät olevansa raskaana. Lomaa annetaan kerralla kolmeksi kuukudeksi ja sitä jatketaan pyynnöstä. Tärkeintä on levätä ensimmäiset kolmekuukautta, koska nämä ovat kriittisintä aikaa lapsen kehitykselle. (Tieto töistä, jossa käväisi toisella kuukaudella raskaana oleva äitiyslomalainen, jonka mahaa kaikki jo silittelivät).

Kiinalaiset eivät tiedä jonoitusperiaatetta.

Lisää uutisia tulosruudun jälkeen.