Tänään alkoi työt leikkaussalissa. Muutama sykkivä nähtiin jo tänään. Huomenna aivokirurgiaa katsomaan ja toiveena olisi päästä myös operoimaan uusi kiinalainen vaavi maailmaan. Kirjoittelen töistä enemmän ensviikolla.

Millan kans käytiin jalkahieronnassa... Oli yhtä taivaallista kuin viimeskin, ellei jopa parempaa... Poijjaat eivät uskaltautuneet mukaan, niin olivat käyneet katsomassa katutappelua jne. Sitten isokassillinen herkkuja Wal Martista, viiseuroo riittää. Seuraava etappi oli sitten mun lemppari BBQ-hottipotti buffa, jota Joni kommentoi näin: "Oot ollut täällä liian kauan, oli aika kauhiaa, et muista miltä suomalainen ruoka maistuu". Ihme jätkä!

Tänään oli super lämmin päivä. Ruokkiksella maattiin nurmikolla shortseissa ja t-paidassa, ja hiki valui. Oispa joka päivä yhtä aurinkoista!

Ai niin, aamulla kun lähdin täältä hotellilta metrolle, niin teki mieli jäädä kadulle ihmettelemään ja kummastelemaan pientä maailmaa. Kaikkialla ihmisryhmiä joogaamassa, jumppaamassa, miekkailemassa... Kyllä Shanghain kasikymppiset taipuu!

Pitää mennä, Jonin täytyy päästä foorumille :S