Viikonloppu meni taas vauhdilla. Tutin, Sinin ja Elisan kans tultiin, oltiin ja mentiin kokoajan. Aika tuntuu loppuvan kesken erityisesti viikonloppuisin. Pääasia on, että oli kivaa! Rahaakin meni, tänään sain käydä ensimmäisen kerran testaamassa paikallista rahamaattia. Meillä on töissä otto, että nostaminen on kyllä helppoa ja turvallista. Pankki otti välistä noin 12 tai 13 euroa, että onko se sitten paljon vai ei...

Söin japanilaisessa ravintolassa viikonloppuna nuudeli-jauhelihahässäkkää, jossa oli myös porkkanaa ja kurkkua. Tulisuus aste oli kolme Chiliä ja se oli just hyvää! Aivan huippua! Paikallisessa otin Hottinapottina riisipihvijutskan, joka oli hieman mauton ja liha oli aika sitkasta... Hintataso molemmissa siinä kolmen euron luokkaa... Näihin tuli myös keitto, joka korvaa (ainakin paikallisten aterioissa:) ) ruokajuoman... Koulun ruokalassakaan ei saa juomaksi muuta kuin tätä keittoa. Meillä on kyllä aina omat juomat mukan, vaikkakin kiinalaisen perinteisen lääketieteen mukaan olisi parempi elimistölle korvata se keitolla.

Kiinalainen muoti on muutes aika erikoinen ;) Nyt on tosi coolia käydä kaksiosaisessa pyjamassa kaupassa ja hengailla kadulla. Ja jalkineeksi käy kaikki korkkareista läppösiin. Rusetit on myös nyt IN, niitä viljellään joka paikkaan. Ja miesten keskuudessa hottia on pitkät kynnet ja hassut tukat... Tää herättää meissä pikkumaan junttikansassa lähinnä inhotusta ja pitkiä katseita...

AnnaRrr kyseli itikoista ja maanviljelijöistä... Hmmm, ötököita on tosi vähän, ei ne viihdy edes täällä maalla. Jokunen pikkulintu käy silloin tällöin harvakseltaan parvekkeella tuomassa lentopostia. Viimes yks kävi Sinin ikkunalla, mutta ei se anna mun kertoo julkisesti keltä ja mitä terkkuja sai ;) Kaloja näkyy Mäkkärissä ja Marketeissa. Marketeissa ne ui sellasessa isossa akvaariossa. Ne on isoja ja harmaita. Tietää ainakin ostavansa tuoretta kalaa! Mäkkärissä oli eilen yks pikkupoika, jolla oli tavallisessa pienessä muovipussissa joitaki pieniä, kultaisia sinttejä. Harva kala pääsee hampparille. Bussin ikkunasta näin tänään kaksi pikkukoiraa keskellä riisipeltoa, kylkikyljessä, juomassa kuravettä. Ne oli vissiin niitä kulkukoiria, mutta olivat niin pieniä, että ei niistä isoja pihvejä kukaan saa. Muuten kyllä koirat näyttää täällä erittäin hyvin hoidetuilta ja rakastetuilta. Miehet ajavat sellasten kultastennoutajien kokoisten ja näköisten koirien kans skootterilla. Joo, on kokemisen arvoinen näky. Lapsilla on pikkukoiria, joita he kuljettavat mukanaan kaupoissa ja kaikkialla, ja paijaavat niitä nätisti. Maanviljelijöitä näkyy työntouhussa joka päivä, mitäs muuta niistä voisi kertoa?

Ostin tänään koulun hedelmäkaupasta kuulokemikin tietsikkaan. (3,5e) Sielläkin on aivan uskomattoman ihana pariskunta aina töissä! Me ei ymmärretä toistemme puheista mitään, mutta silti he ovat aina yhtä avuliaita ja puhuvat meille kiinaa täydestä sydämestään. Sieltä saa myös parhaat ja tuoreimmat hedelmät, vaikkakin valikoima on tosi pieni. Tehtiin tänään Tutin kans päätelmä, että heidän poika on maanviljelijä ja tää eläkeläispariskunta viettää letkeitä vanhuspäiviään myymällä satoa meille.

Yhdestä metrotuttavuudesta pitää vielä kertoa! Sellanen vanha mies alkoi jutteleen tytöille heti kun astuttiin metroon. Minä tulin viimeisenä ja kun mies näki minut, hän sanoi, että voi voi nuin nuorikin teillä on mukana! Sitten se ei uskonut kun sanoin, että olen kyllä porukan vanhin... Se oli huippukiva pappa. Puhui tosi hyvää enkkua, oli vissiin joku virkamies. Se tiesi Suomen ja saunan. Juteltiin koko matka! Hassua miten sosiaalisia ihmiset on. Tänään töissä joku Kirurgikin tuli heti mun tykö ja sanoi, että näytän 15-vuotiaalta! Eikö ne huomaa mun ryppyjä?? Kumma kansa!

Juups, muistakaa kommentoida! Uusia kuulumisia ei tipu, ennen ku mää saan kuulumisia Suomesta! :) :)