Tänään oli sitten viimeinen päivä koulujuttuja. Nyt alkoi loma! Oli kyllä täydellinen lopetus. Bruce ja Carrie (meidän tulkit) on aivan superihania ihmisiä! Vietettiin tänään yhdessä koko päivä. Parhaimmat kiinalaiset, jotka ollaan tavattu. Bruce on tavallinen shanghailainen herrasmies. Kantaa laukut, avaa ovet ja huomoi joka käänteessä. Lisäksi heillä on maalaisjärkeä ja kyky omaan ajatteluun, toisin kuin useilla paikallisilla. Mummut ja papatkin vain hali ja heilutteli meille vimmatusti kun piti lähteä. Olivat leiponeet meille dumblineitakin. Eikä mennyt edes maha sekaisin :S Meinas aivan itkettää.

Sitten subille ja muki tuoretta appelsiini mehua ja valkosuklaa kaakoa, niin oli päivä oli jo kruunattu. Kotimatkalla tarttui mukaan vielä pari laukkua, housut ja odotettu työtarjous Suomesta. Kannatti herätä!

Huomenna lähdetään sitten Pekingiin, joten en kirjoittele tänne ennen puolta kuuta. Sanyalla pitäisi sitten netin taas toimia... Ai niin, kuu on taas sellanen suun mallinen! Aina yhtä jännittävää kattoo sitä.