Kouluinfo:

Kiinankielen tentti ens viikolla. Sitten loppuu koko kurssi, nyt pitäis osata kaikki! Esimerkiksi ma voi olla äiti, hamppu, hevonen tai kiroilla, riippuu äänenpainosta... :D

Taijii pidettiin tänään ulkona. Keskityin koko tunnin ajan ihailemaan aurinkoa...

Shoppausinfo:

Räätäli sai tänään tehtäväkseen ommella mulle takin. Viikon päästä nähdään tulos. Sellanen ruskea, sitä kashmir-kangasta, lyhyt, peisikki! Hinta 290 Kiinan rahaa eli vajaa 29 Suomen rahaa. Myyjä oli ainaski kiva :)

Mukaan tarttui myös kengät 4,9e ja kaula- + käsikoru 2e...

Ravintolaruoka oli jotain aivan uskomattoman järkyttävää! Kuvassa se liha näytti ihan hyvältä, mutta haju ja koostumus sai mut yökkimään! Hävisin tässä pelissä 2,5e.

Hedelmämehut on aivan superihania! Ihan nam! Maksaa saman verran kuin ruoka ravintolassa :D

Turhatieto:

Harry Potter asiantuntijaksi pääsee simppelisti lukematta ainuttakaan kirjaa (Sini ja Teija todistaa).

Tinkiminen on ahdistavaa... Oon niin nolona ja maksan liikaa! Elisa on paras!

Moottoripyöräjengi piiritti meidät metroasemalla... Ei pelota yhtään.

Bussimatka sillipurkissa on arkipäivää Shanghain kaduilla. (Todistettu taas tänään kun kyyhötin puristuksissa outojen ihmisten keskellä).

Tintti:

Sivu on niin hidas, jos laittaa monta kuvaa... Gogo!

Ei täällä hirmusti mitään koulunpuolesta järjestettyä ole, mutta ihan hyvää pataa ollaan muiden suomalaisten kanssa. Taijiissa on myös yks kanadalainen ja yks amerikkalainen, mutta en oo uskaltanut niille jutella ;) Japsit lähti jo kotio. Paikalliset on sellasia yhden hetken juttuja - metrotuttavuuksia...  Baarissa ei ole vielä ehitty käydä, se on niin hankalaa täällä maalla... Huomenna lähden, jos ei sada. Luultavsti sataa, joten se saa taas siirtyä. Tai ehkäpä lähden ktv:lle laulaan karaokea :)

Muista Tintti ostaa mulle tuliaisia! Määki ostan empäskerromitä :)

Tulipas tylsä teksti, tänne alkaa varmaan kotiutua kun kaikki asiat ei tunnukkaan enää omituisillta...