Me ollaan ihan surkeita tuolla töissä! :) Lääkepullon avaaminen ja sen pitäminen oikealla tavalla kädessä voi olla todella vaikeaa ja uskomattoman ahdistavaa! Meidän omalla ohjaajalla on tarve korjata kaikki mitä me tehdään ja yleensä myös tehdä kaikki puolesta. plää!!!

Tänään oltiin leikkaussalissa katsomassa varjoainekuvaus ja stentin laitto. Hommat etenee mun kokemuksen mukaan aika samoin kuin Suomessa. Paitsi se hygienia... :S Leikkaussalin yksi senä on lähes kokonaan ikkunaa ja me seurattiin tapahtumia ikkunan takaa ja monitorin ruudulta. Kirurgi kävi sitten selittämässä meille liirunlaarun-tarinoita ja demonstroi käsin veriset hanskat käsissään... No, tuli Susan sitten ja pakotti ottaan ne pois. Lyijyliivitkin on todella verisiä, eikä ne hiuksetkaan aina osu sinne myssyyn. Omaisetkin sai tulla katsomaan toimenpidettä ikkunan taakse ja lääkäri näytti heille monitorilta kuvat...

Käytiin myös teho-osastolla, jossa meinasin lentää selälleen kun yhdessä sängyssä makasi peiton alla ihmisen näköinen nukke, jolla oli värikäs pellen naamari kasvojen edessä... Vai olikohan se edes nukke?

Teho-osastolle sai tulla ainoastaan yksi omainen, jolla oli lupa olla yksi tunti päivässä potilaan luona. Sisään ei päässyt ilman koodia ja sisällä tuoksahti desinfiointiaineet. Tää paikka vaikutti puhtaalta, lukuunottamatta muutamaa yksityiskohtaa :) Myös teho-osastolla on oma v.i.p. huone... Rahalla saa!