Joni lähti kotiin ja oisin voinut lähteä mukaan! Ihan tuskaa. Alakulo vaivaa! Onneksi tytöt lohduttaa... Puolet reissusta takana. Ois jo kesä.

Kiitos Eeva ja Make ihanasta kirjeestä. Taidanpa lukea sen vielä pariin kertaan ennen kotiin tuloa <3

Kiitos äiti ruisleivästä ja salmiakeista. Toinen salmiakkiaski tälle päivää menossa...

...

Koitanpas muistella viikonlopun toilailuja. Perjantaina shoppailtiin ja shoppailtiin. Jonillekin irtos farkkuu, laukkuu, tennarii, pari hupparii, t-paitoi, "eepodii", kännyy, arskoi ja muuta kivaa tältä reissulta. Jonin laukut pakattiin ihan täyteen. Hirvittää miten ikinä saan kaikki ostokset Suomeen täältä. Ja reissuhan on vasta puolessa välissä! Perjantaina illalla mentiin terassien kautta KTV:lle laulamaan karaokea noitten mun kämppisten kanssa. Tuumasivat alkajaisiksi, että huomaa heti, että Milla on mun sisko :D :D Onneksi eivät sentään Jonia mun siskoksi laittaneet :)

KTV on sellanen hirmu iso halli, joka on täynnä huoneita. Sieltä sitten varataan huone omalle seurueelle. Huoneessa on sohvia, iso telkkari ja noin 60 000 biisiä. Silti ei ollut ainuttakaan Kaija Koolta! Ihan kumma! Sitten siellä on kauppa, josta saa ovelta mukaansa tyypin, joka kantaa ostoskoria ja laittaa sinne kaiken mitä osoitat. Kivvaa oli ;)

Lauantaina otettiin lunkisti. Millan kans käytiin kaunistautumassa. Mun kynnet viilattiin ja höylättiin ja lakattiin (3e), ja kulmat nypittiin (2e). En kyllä taida itse enää kynsiä leikata tai kulmia nyppiä - on niin helppoa ja halpaa noinkin.

Tänään sitten herättiin viideltä ja Joni, Milla ja Pete lähtivät kentälle kun minä suunnistin Wuzheniin menevään bussiin. Paikalliset opiskelijat olivat järjestäneet meille reissun vanhaan kaupunkiin, joka on museo, mutta siellä asuu edelleen myös paikallisia. Mahtava paikka, mutta ihan täynnä turisteja. Olispa hirviää asua siellä! Pääsin taas heti filmitähdeksi. Meinas pikkasen ahdistaa, kun oli tukka takussa ja mustat silmänaluset, ja nyt sitä taas ollaan sadan oudon ihmisen perhealbuumissa.

Pittää lähtee iltapalalle, kun taustalta hiillostetaan...