Eilen unohdin kertoa yhden itsetunnon kohotus keissin... Yks ihana paappa töissä sanoi mulle "golden hair... blue eyes... light skin... you are so beautiful...". Ois varmaan kehuskellut enemmänkin, mutta tässä oli kaikki mitä paappa osas enkuksi ;) Ihana hymyileväinen paapa :)

Tänään kävin ekan kerran tutustumassa urkkakenttää, joka on meidän ikkunan alla. Jotenkin kuukausi on mennyt ja nyt vasta sain lähdettyä... No onneksi nyt lähdin! Oli huippua! Arska paistoi ja oli heti kunnon 1½h treeni Minnan ja Sinin kans. Loppuen lopuksi täällä tulee oltua todella vähän ulkona. Noita lenkkimaastoja kun ei täällä slummien keskellä oikein ole. Bussimatkan päässä olis kuntosali, jossa on myös less millsejä, mutta eipä sielläkään ole tullut käytyä.

Koulumotivaatio on täysin nollassa, nyt sitä on sitten kotiuduttu, kun ei enää koulukaan kiinnosta ;) Apuva, miten sen sais takas. Tänäänkin meni yrttitunnit ja ying&yan-tunnit Annan polttareita suunnitellessa :p Kiinan tentti oli tänään... Siinä piti mennä pareittain luokan eteen ja esittää jokin omavalintainen näytelmä kiinaksi... Ostin Tutilta banaaneja :) Otettiin varulta rekvisiitaksi bansku ja rahaa, että ope tajuis edes siitä mistä on kyse ;)