Tänään oli taas superkaunis päivä. Aurinkoa ja lämmintä riitti. Päivä vierähti Century Parkissa - ihanassa puistossa. Lippu puistoalueelle maksoi euron, ja sehän riitti pitämään kaupustelijat ja kerjäläiset poissa. Puistossa oli ihanan hiljaista ja rauhallista verrattuna keskustan höyryihin. Miksi kutsutaan kolmilla polkimilla varustettua tandemia? No, sellasella ajeltiin, oli huippista! Sitten kokeiltiin sellasta hitaampaa ja varmempaa nelirattaista kärryä, jossa oli neljät polkimet. Trindemi kuitenkin voitti!

Poliisit yritti jututtaa meitä metroasemalla, halusivat treenata englantiaan. Ei viitsitty jäädä juttelemaan, olis kuitenkin jossain välissä sanottu jotain väärää ja putkareissuhan siitä olisi tullut. Kävimme mutkin rautatieasemalla ja oli muuten pikkasen iso laitos. Saapas nähdä osataanko enskerralla ostaa liput Bekingiin.

Väsyneinä ja nuhruisina kotimatka ei taaskaan sujunut kuin käsikirjoituksessa. Viimeinen bussi lähtee Zhoupparista joskus ilta ysin aikoihin. Oltiin pysäkillä 20.40 ja lähes heti eteemme kurvasi Sinin ja Tutin mielestä varma nakki! Kyytiin vain, ei mitään turhia kysymyksiä. Kohta lappulissu kysyi meiltä mihin olemme matkalla ja eihän se sitten ollutkaan oikea bussi. Risteyksessä ulos ja seuraavalle pysäkille odottelemaan. Tulihan sieltä sitten vihdoin ja viimein tuttu ja turvallinen 624. Viis tyttöä tienvarteen pomppimaan ja eiiii, se menee ohi.... Jarruvalot, joo, se pysähtyy! Juoksunkans sisään ja OhoUpsHupsista. Missä matkustajat? Valot? Ja lappuliisa? Kuskin huki oli viissiinkin jo päättynyt. Hauskaa meillä oli varsinkin siinä vaiheessa, kun 50 hengen bussi kurvaa koulun pihaan, jättää meidät kyydistä ja lähtee takaspäin... Kyllä siinä vartijoidenkin leuat loksahti alas!

Huomenna apinatarhaan katsomaan merileijonia...